Le Petit Oliver a l’Hulie d’Argan Creme Mains. 50 ml.

Krem duarsh me argan.Përbërësi kryesor kundër plakjes .Me përmbajtje bimore dhe efikas për lekurën e thatë. 50 ml Made in France
800  Lekë