Le Petit Oliver Masque Visage Argile Rose. 75 ml.

Maska e argjilës rozë për butësinë dhe shkëlqimin natyral të lëkurës tuaj. Falë agjentëve aktivë lëkura është e butë dhe me shkëlqim natyral. 75 ml Made in France
800  Lekë