Le Petit Oliver Masque Visage Argile Blanche. 75 ml.

Maska e argjilës së bardhë për butësinë dhe shkëlqimin natyral të lëkurës tuaj. Falë agjentëve aktivë lëkura merr butësi dhe shkëlqim natyral. 75 ml Made in France
800  Lekë