Le Petit Oliver Shampooing Soin Peche Blanche,Fleur de Vigne. 500 ml.

Shampo me cilësi të lartë , shkuma e saj e butë dhe aroma e ëmbël e bëjnë këtë shampo një moment të vërtetë kënaqësie. Flokët janë të pastra,të butë,me shkëlqim dhe të shëndetshëm. Me përmbajtje të pjeshkës së bardhë dhe lules së hardhisë. 500 ml. Made in France.
800  Lekë