Le Petit Oliver Savon Fleur d’oranger. 2x100 g

Sapun me përbërës natyror për një lëkurë të butë.Me përmbajtje ekstrakteve të portokallit dhe vajit të ullirit. 2x100 g Made in France
450  Lekë