Le Petit Oliver Savon Fleur de cerisier. 2x100 g.

Sapun me përbërës natyror për një lëkurë të butë.Me përmbajtje ekstrakteve të luleve të qershisë dhe vajit të ullirit. 2x100 g Made in France
450  Lekë