Le Petit Oliver Savon Hulie d’Amande douce. 250 g.

Sapun me përbërës natyror për një lëkurë të butë.Me përmbajtje të vajit të bajames së ëmbël dhe vajit të ullirit. 250 g Made in France
450  Lekë