Proraso Crema Pre Barba. 100 ml.

Krem për mjekrrën përpara rruajtjes për një lëkurë ideale dhe të qetë.Me formulën e tij natyrale ky krem bën të mundur pastrimin dhe tonifikimin e fytyrës.Këshillohet të përdoret për cdo rruajtje për freski dhe gjallëri të lëkurës.100 ml. Made in
600  Lekë