Proraso Crema Pre Barba Karite. 100 ml.

Krem për mjekrrën përpara rruajtjes për një lëkurë ideale dhe të qetë.Me formulën e tij me përbërës të gjalpit shea,ky krem bën të mundur pastrimin e fytyrës.Këshillohet të përdoret për cdo rruajtje për zbutje dhe qetësi të lëkurës.100 ml. Made in Italy
600  Lekë