Proraso Sapone Da Barba.150 ml.

Sapuni për mjekrën është një produkt me përbërës natyror dhe që e bëjnë fytyrën të freskët dhe vitale.Këshillohet të përdoret për cdo rruajtje. 150 ml. Made in Italy
400  Lekë