Proraso Sapone Barba Pelli Sensibili. 150 ml.

Sapun për mjekrën i shkëlqyer.Mbron lëkurën duke shmangur skuqjen.Ka efekt zbutës dhe është i përbërë nga anti oksidant natyral të pasur me minerale.Tepër efikase për lëkurat e ndjeshme. 150 ml. Made in Italy
400  Lekë