Proraso Sapone da Barba Aloe. 150 ml.

Sapun për mjekrrën mbas rruajtjes për një lëkurë ideale dhe të qetë.Me formulën e tij me përbërës të aloe veras dhe vitaminës E ky sapun bën të mundur qetësimin dhe pastrimin e fytyrës.Këshillohet të përdoret për cdo rruajtje për zbutje dhe qetësi të lëkurës.150 ml Made in Italy
400  Lekë