Proraso Schiuma da Barba Dure. 400 ml.

Shkumë rroje për mjekrrën për një lëkurë ideale dhe të qetë.Me formulën e saj me përbërës të gjalpit shea kjo shkumë bën të mundur pastrimin e fytyrës.Këshillohet të përdoret për cdo rruajtje. 400 ml. Made in Italy
400  Lekë