Proraso Lozione Dopo Barbara. 100 ml.

Locion mbas rruajtjes.Për të ndaluar irritimin e lëkurës.Ka përbërës natyral dhe e bëjnë atë freskues dhe hidratues.100 ml. Made in Italy
700  Lekë