Proraso Crema Pre Barba. 300 ml.

Krem për mjekrrën përpara rruajtjes dhe mbas rruajtjes, për një lëkurë ideale dhe të qetë. Me formulën e tij natyrale ky krem bën të mundur pastrimin dhe tonifikimin e fytyrës. Këshillohet të përdoret për cdo rruajtje për freski dhe gjallëri të lëkurës. 300 ml. Made in Italy
1500  Lekë