Proraso Sapone Da Barba. 500 ml.

Sapun për mjekrën i shkëlqyer,mbron lëkurën duke shmangur skuqjen. Ka efekt zbutës dhe është i përbërë nga anti oksidant natyral të pasur me minerale. Tepër efikase për lëkurat e ndjeshme. 500 ml. Made in Italy
1500  Lekë