Proraso Sapone Tutte le Barbe. 150 ml.

Sapun i shkëlqyer për mjekrën,mbron lëkurën duke shmangur skuqjen.Ka efekt zbutës dhe është i përbërë nga anti oksidant natyral të pasur me minerale.Tepër efikase për lëkurat e ndjeshme. 150 ml. Made in Italy
300  Lekë