Proraso Sapone Pelli Sensibili Te Verde & Avena. 150 ml.

Sapun i shkëlqyer për mjekrën,mbron lëkurën duke shmangur skuqjen. Ka efekt zbutës dhe është i përbërë nga caji jeshil dhe tërshera.Efikas për te gjitha lëkurat. 150 ml. Made in Italy
300  Lekë