Proraso Sapone Barbara Dure. 150 ml.

Sapun për mjekrrën mbas rruajtjes për një lëkurë ideale dhe të qetë.Me formulën e tij me përbërës kryesor të gjalpit shea ky sapun bën të mundur qetësimin dhe pastrimin e fytyrës.Këshillohet të përdoret për cdo rruajtje për zbutje dhe qetësi të lëkurës.150 ml Made in Italy
300  Lekë