Proraso Gel Riparatore.10 ml.

Xhel ‘’riparues’’ i cili ështe praktik dhe efektiv.Krijon një mbrojtje të lëkurës nga problemet e vogla që mund të jenë mbas rruajtjes. Ky xhel është ndihmë shtesë për një rezultat gjithmon të rehatshëm. 10 ml. Made in Italy
300  Lekë