Proraso Lozione Dopobarba. 400 ml.

Lëng për qetësimin e lëkurës mbas rruajtjes.Është freskues dhe tonifikues për lëkurën.Jep një ndjesi të menjëhershme të freskët pas rruajtjes.Ka efekt zbutës dhe është i përbërë nga anti oksidant natyral të pasur me minerale.Tepër efikase për një fytyrë të qetë dhe të butë. 400 ml. Made in Italy
2000  Lekë