Phytorelax Crema Mani & Unghie. 100 ml.

Krem për duart dhe thonjtë i përbërë me vaj argani.Funksioni kryesor i këtij kremi është të mbajë të buta duart dhe kutikulat rreth pjesës së thonjëve. 100 ml. Made in Italy 8030976007620
1,000  Lekë