Phytorelax Crema Mani,Viso,Corpo. 100 ml.

Krem për përdorim total .Është ideale çdo ditë për lëkurë e fytyrës, duarëve dhe trupit.Përgjithsisht për lëkurë të thatë dhe të ndjeshme. Ky krem është i përbërë nga gjalpi shea i cili është një produkt natyror shumë i vlefshëm. 100 ml. Made in Italy 8030976008849
1,000  Lekë