Phytorelax Crema Mani Nutriente. 100 ml.

Krem për duart dhe thonjtë i përbërë me vaj ulliri.Funksioni kryesor i këtij kremi është të mbajë të buta duart dhe kutikulat rreth pjesës së thonjëve gjithashtu i jep lëkurës kalori. 100 ml. Made in Italy 8030976004483
1,000  Lekë