Phytorelax Macadamia oil Complex. 150 ml.

Një trajtim për flokët i quajtur serum në formë shampoje por pa shpëlarje të flokëve. Flokët bëhen të butë dhe të ndritshëm, ideale për të dhënë lehtësi të menjëhershme ndaj flokëve. Ajo mban një veprim riparues të fibrave të flokëve, në sajë të një polimeri të veçantë natyror që rrjedh nga niseshte patatesh që vendoset në pjesët e dëmtuara të flokëve. Flokët tuaj do të jane të hidratuar, të ndritshëm dhe të butë.150 ml. Made in Italy 8030976010613
1,500  Lekë