Phytorelax Coconut. 150 ml.

Vaji butë për flokët i cili hidraton dhe zbut flokët në mënyrë të njëtrajtëshme.Shërben për krehjen e thjeshtë të flokëve ,mbron ngjyrën,dhe i bën flokët më voluminoz. Me përbërje të vajit të arrës së kokosit.150 ml. Made in Italy 8030976011979
800  Lekë