Phytorelax Coconut Olio Spray Setificante. 150 ml.

Vaj për flokët e thatë me përbërje të arrës së kokosit. I bën flokët e butë dhe eleminon zbokthin në flokë.Gjithashtu mbron ngjyrën. 150 ml. Made in Italy 8030976011962
800  Lekë