Phytorelax Coconut Nourishing Shampoo. 500 ml.

Ideal për larje dhe kujdes për flokët e dëmtuar nga lyerja.Jep butësi të menjëhershme,dhe shkëlqim. Përbërja e saj me vajin e arrës së kokosit hidraton flokët në mënyrë të menjëhershme.500 ml. Made in Italy 8030976012020
1,500  Lekë