Phytorelax Macadamia Oil Complex Balsamo. 500 ml.

Balsam me përmbajtje të vajit makadamia,i cili shërben për të ushqyer flokët dhe për ti bërë ato të butë dhe të shkëlqyer.Forcon strukturën e jashtëme dhe të brëndëshme të flokut dhe “riparon” fibrat e dëmtuara të flokëve. 500 ml. Made in Italy 8030976010781
1,500  Lekë