Phytorelax Coconut Hair Care. 500 ml.

Balsam me përmbajtje të vajit të arrës së kokosit,që shërben për të ushqyer flokët dhe për ti bërë ato të butë dhe të shkëlqyer.Forcon strukturën e jashtëme dhe të brëndëshme të flokut. 500 ml. Made in Italy 8030976012037
1,500  Lekë