Phytorelax Professional Shampo Olio di Argan. 500 ml.

Shampo me përmbajtje të vajit të arganit,që shërben për të ushqyer flokët dhe për ti bërë ato të butë dhe të shkëlqyer.Për flokë të brishtë dhe përgjithësisht me ngjyrë të errët. 500 ml. Made in Italy 8030976010736
1,500  Lekë