Phytorelax Body Care Argan.150 ml.

Sprait për flokët i cili realizon 10 funksione në 1 të vetëm.Me përbmajtje të vajit të arganit. -Ofron cilësi dhe vëllim. -Mbron ngjyrën. -Ofron butësi. -Lehtëson larjen. -Jep shkëlqim. -Riparon dhe mbron flokët e dëmtuar. -Mbron flokët nga nxehtësia e stiluesëve . -Lehtëson krehjen e flokëve. -Eliminon sbokthin. -Ndalon formimin e majave dyshe.150 ml. 8030976012976
1,500  Lekë