Phytorelax Coconut Hair Care. 150 ml.

Sprait për flokët i cili realizon 10 funksione në 1 të vetëm, i përcaktuar për përdorim të përditshëm.Me përbërje të arrës së kokosit.Për një aromë edhe më të këndëshme. -Ofron cilësi dhe vëllim. -Mbron ngjyrën. -Ofron butësi. -Lehtëson larjen. -Jep shkëlqim. -Riparon dhe mbron flokët e dëmtuar. -Mbron flokët nga nxehtësia e stiluesëve . -Lehtëson krehjen e flokëve. -Eliminon sbokthin. -Ndalon formimin e majave dyshe. 150 ml. Made in Italy 8030976011955
1,500  Lekë