Phytorelax Macadamia Olio Tratante. 60 ml.

Vaj trajtues pa shpëlarje,cilësi e pasur që sjell shkëlqim të menjëhershëm ndaj të gjitha llojeve të flokëve pa i dëmtuar ato.Flokët janë thellësisht të hidratuar,të butë dhe me shkëlqim. 60 ml. Made in Italy 8030976010620
1,500  Lekë