Phytorelax Olio di Argan. 100 ml.

Vaj argani i cili përdoret para larjes,me cilësi që sjell shkëlqim të menjëhershëm ndaj të gjitha llojeve të flokëve pa i dëmtuar ato.Flokët janë thellësisht të hidratuar,të butë dhe me shkëlqim.100 ml Made in Italy 8030976008269
2,000  Lekë