Phytorelax Professional Hair Care Keratina. 150 ml.

Keratinë e lëngët e cila përdoret pas përdorimit të mjeteve stiluese tek flokët,me cilësi që sjell shkëlqim të menjëhershëm ndaj të gjitha llojeve të flokëve pa i dëmtuar ato.Flokët janë thellësisht të hidratuar,të butë dhe me shkëlqim.100 ml Made in Italy 8030976008269
2,000  Lekë