Harbor Shampo Keratina. 1000 ml.

Shampo për rindërtimin e flokëve.Specifike për flokët e dëmtuar, të pa jetë dhe të thinjur që kanë nevojë për të përmirësuar cilësinë e fibrave,me përmbajtje keratine dhe të lëngët,duke thjeshtuar tharjen dhe zbutjen e flokëve,dhe duke përmirësuar shkëlqimin dhe ngjyrën e saj.1000 ml. Made in Italy 8030976014581
2,000  Lekë