Harbor Balsam Argan. 1000 ml.

Balsam për përforcimin e flokëve.Për të gjitha llojet e flokëve që kanë nevojë për të përmirësuar cilësinë e fibrave,me përmbajtje të lëngut të arganit,duke thjeshtuar tharjen dhe zbutjen e flokëve, dhe duke përmirësuar shkëlqimin dhe ngjyrën e saj.1000 ml. Made in Italy 8030976013959
2,000  Lekë