Harbor Balsam Coconut. 1000 ml.

Balsam për përforcimin dhe ristrukturimin e flokëve.Për të gjitha llojet e flokëve që kanë nevojë për të përmirësuar cilësinë e fibrave,me përmbajtje të vajit të arrës së kokosit,duke përmirësuar shkëlqimin dhe ngjyrën e saj.1000 ml. Made in Italy 8030976013935
2,000  Lekë