Phytorelax Olio di Argan. 30 ml.

Vaj argani i cili përdoret para larjes,me cilësi që sjell shkëlqim të menjëhershëm ndaj të gjitha llojeve të flokëve pa i dëmtuar ato.Flokët janë thellësisht të hidratuar,të butë dhe me shkëlqim.100 ml Made in Italy
2000  Lekë