Young Macadamia & Keratin Fluido. 100 ml.

Vaj me macadamia dhe keratin për flokët e trajtuar.Vepron drejtpërsëdrejti në fibrat e flokëve të dëmtuara rëndë,duke ndihmuar në rivendosjen e elasticitetit dhe shkëlqimit.Duhet të aplikohet në zonat më të dëmtuara,me flokë të lagur ose të thatë. 100 ml. Made in Italy 8018615006876
1,000  Lekë