Young Shampoo Argan & Cashmere. 300 ml.

Shampo me formulë me parime aktive të cilat janë veçanërisht të përshtatshme për të rivendosur nivelin e duhur të hidratimit për t'i dhënë flokëve një pamje të drejtë dhe me shkëlqim. 300 ml. Made in Italy 8018615006906
700  Lekë