Young Shampo Macadamia & Keratin. 300 ml.

Shampo me formulë të pasur që ndihmon në rikthimin e shkëlqimit dhe forcës ndaj flokëve të dëmtuar që janë dobësuar nga trajtimet e shpeshta teknike dhe kimike. 300 ml. Made in Italy 8018615006852
700  Lekë