Young Hair Mask Macadamia & Keratin. 150 ml.

Maskë për flokët me vaj makadamia dhe keratinë.Formula e kësaj maske e trajton flokun në mënyrë të butë.Kjo maskë kryesisht është për flokët e trajtuar.Maska ndimon në formimin e fibrave dhe i jep shkëlqim flokëve.150 ml. 8018615006869
600  Lekë