Beauty Pretty Crystal.120 ml.

Kristal për flokët i cili shton më shumë dritë,shkëlqim dhe butësi për çdo lloj flokësh.Me ekstrakt të farës së lirit dhe Vitamina E antioksidant.Flokët bëhen më të butë, më të shkëlqyeshëm dhe nuk ngatërrohen. Made in Italy 8018615032035
800  Lekë