Young Style Maker. 250 ml.

Xhel stilimi.Modelon,rigjeneron flokët,gjithashtu falë ekstrakteve natyrale,flokët ushqehen pa stres.Flokët janë elastike dhe me shkëlqim pas aplikimit.I përshtatshëm për të gjitha llojet e flokëve. 250 ml. Made in Italy 8018615006500
800  Lekë