Cottage Lait Corps Hydratant. 250 ml.

Qumësht për trupin e formuluar posaçërisht për ti dhënë lëkurës tuaj të gjithë lagështinë dhe butësinë që i nevojitet.Formula e saj ekskluzive përmban agjentë hidratues me efekt për të mbajtur një nivel optimal të hidratimit gjatë gjithë ditës dhe për të parandaluar thatësinë e lëkurës.Cilësi e pasur, e shkrirë dhe jo e yndyrshme depërton shpejt,duke e lënë lëkurën tuaj të butë,të rehatshme.Një interpretim me lule të petales vjollce të ëmbla. 250 ml. Made in Italy
1200  Lekë