Luxina La Brillantina Bianca Che Non Unge. 500 ml.

Shampo e cila mban flokët në vend,duke i dhënë atyre shkëlqim,i mbron nga agjentë atmosferikë dhe trajtimet.Veçanërisht e përshtatshëme për flokë të thatë, kaçurrel,dhe të dëmtuar. 500 ml. Made in Italy 8018615011047
1,200  Lekë