Evin Rhose Professional Lacca Per Capelli. 750 ml.

Llak për flokët i përbërë me vitaminën B5 dhe ekstrakte te farave te lirit.Tepër i fortë për qendrueshmëri të lartë. 750 ml. Made in Italy 8007675732191
800  Lekë