Evin Rhose Professional Mousse Per Capelli. 300 ml.

Shkume për flokët kaçurrela i përbërë me vitaminën B5 dhe ekstrakte te farave te lirit.Tepër i fortë për qendrueshmëri të lartë. 300 ml. Made in Italy 8007675732184
500  Lekë